INTERIEUR & KANTOOR

Bent u op zoek naar een nieuwe uitstraling of sfeer in uw interieur of op kantoor? Er zijn vele eenvoudige manier om dit te doen. Door gebruik te maken van interieurfolie kunnen wij uw meubels een nieuwe look geven.

Interieurfolie

Routing binnen uw bedrijf geeft uw klanten niet alleen gemak, maar ook u zelf. Begeleid uw klanten eenvoudig naar de rij, afdeling of verdieping waar ze moeten zijn. Wanneer u klanten eenvoudig kunnen zien waar ze moeten zijn geeft vertrouwen en duidelijkheid, dit wordt  ook vertaald naar de producten en/of diensten die u levert. Moet een klant zoeken? Hoe vertaald een klant dit indirect naar uw product of dienst. Daarnaast kan het een tijdbesparing voor uw eigen medewerkers opleveren.

Ik kom graag bij u langs om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Wilt u weten wat uw keuken restylen kost?

Elke keuken is anders, vandaar dat wij u graag een prijs op maat geven. Via onderstaand formulier kunt u uw gegevens invullen en foto's toevoegen van uw keuken.

Op basis van deze informatie ontvangt u binnen 24 uur een passende offerte van ons.

Geen stof, binnen één dag!

Wanneer wij u keuken of meubels voorzien van interieurfolie heeft u geen last van stof of afval. 

Voordelen van interieurfolie
Slijtvast
>250 verschillende materialen
Realistische structuur
Antibacterieel

Stofvrije montage
Snel te realiseren
Lage kosten

Weten wat de kosten zijn? Stuur eenvoudig een foto via email of whatsapp naar ons toe en u ontvangt vrijblijvend een offerte.

(Foto)Behang op maat

De sfeer waarmee u uw huis inricht is waarschijnlijk geheel op uw afgestemd, daar voelt u zich thuis en bent u op uw gemak en ontspannen. Waarom zou u deze sfeer niet vertalen naar uw bedrijf. Dit werkt toch veel ontspannener?  Dit vertaald zich natuurlijk ook door naar uw medewerkers of uw klanten. Verkoopt u diensten waarbij vertrouwen en privacy belangrijk is, dan wilt u deze geborgenheid indirect doorgeven bij een bezoek van uw klant aan uw bedrijf of vestiging.

Akoustische panelen

Heeft u last van geluidsoverlast of galm in uw woning of kantoor? Door het toepassen van akoustische (foto)panelen lost u dit grotendeels op. En waarom niet gelijk een mooie eyecather er van maken?

Deze panelen zijn op maat te maken en full colour te bedrukken.
Wij leveren deze panelen voor muurmontage of vrijstaand/hangend.

Raambekleding

Bent u op zoek naar meer privacy of wilt u sfeer aanbrengen op uw ramen.
Door gebruik te maken van raamfolie kunt u zowel privacy creeëren dan wel sfeer verhogen. Tegenwoordig zijn er diverse folies leverbaar, niet alleen van kunsstof ook van textiel behoord tegenwoordig tot de mogelijkheden en zelfs organische materialen.

Avery Squid is een zelfklevend interieur raamtextiel voor toepassing op glazen ramen, glasdeuren en glazen wanden. Squid combineert privacybescherming, zonwering en aantrekkelijk design. Het is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren.

Avery Dennison Organoid Natural Surfaces biedt authentieke handgemaakte materialen met een zelfklevende achterkant en levert unieke en op de natuur geïnspireerde ontwerpmogelijkheden voor ieder interieur. Door gebruik te maken van natuurlijke grondstoffen, bieden de Organoid producten een ervaring die bijna alle zintuigen aanspreekt. Het oppervlak is onbehandeld, waardoor de natuurlijke geuren behouden blijven.

CREATIEVE PROJECTEN

KENNISMAKEN?

KENNISMAKEN?

Bent u op zoek naar creatieve oplossingen? Of wilt u een keer kennismaken en kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Ik neem graag contact met u op om een afspraak in te plannen. Wanneer u uw naam en telefoonnummer achterlaat, bel ik u vandaag nog op.

U mag mijn natuurlijk ook altijd bellen, mailen of appen!

1 + 5 =

KENNISMAKEN?
Vrijblijvend kennismaken?
Bel, app of mail me gerust!

T 06 43 81 96 59
M roel@roelolieslagers.nl

KANTOOR & SHOWROOM
Romeinenstraat 22 - 8
5835 DX Beugen
(alleen op afspraak)

BTWnr. NL001847579B87
KvKnr. 17163799
Algemene voorwaarden

×