HUISSTIJL ONTWIKKELING

Niet alleen een logo of huisstijl is belangrijk. het gevoel dat een klant of uw doelgroep krijgt is vaker een belangrijker punt van keuze. reclame passend bij uw bedrijf. adverteren op zoveel mogelijk locaties is niet per definitie rendabel. Ik kijk graag met u mee, en adviseren u hier in om uw doelgroep te bereiken.

Daarnaast is een belangrijk aspect van marketingconcepten, het evalueren en bekijken of het gewenste effect/doelstellingbehaalt is. hierbij leren we ook voor de toekomst, om steeds effectiever reclame te kunnen inzetten.

De uitstraling van uw bedrijf

De ontwikkeling van uw huisstijl omhelst niet enkel het ontwerp van uw logo en uw briefpapier. Het gaat om de complete stijl van uw bedrijf. Denk hier ook aan het gebruik van een specifiek lettertype of welke basiselementen komen bij al uw uittingen terug. Door mijn jarenlange ervaring op het gebied van reclame, en visuele communicatie kan ik u goed adviseren en met u mee denken in de toekomst. Zodat uw logo altijd toegepast kan worden, zowel op een kleine advertentie of als gevelreclame op uw pand. Vooruit denken is key op het gebied van huisstijlontwikkeling.

Het huisstijlhandboek

Wanneer u voor mij kiest voor het ontwerp van uw complete huisstijl, dan ontvangt u van mijn altijd een huisstijlhandboek. In dit handboek omschrijf ik de diverse varianten van het logo en de huisstijl. Daarbij komen ook het kleurgebruik en het gebruik van diverse lettertypes aanbod. Zo heeft u zelf ook een goed overzicht van de basis van uw huissstijl. Hierdoor kunt u deze ook implementeren in uw bedrijfsvoering. Uiteraard ontvangt u ook de diverse bestanden van uw huisstijl in diverse bestandstypes.

CREATIEVE PROJECTEN

KENNISMAKEN?

KENNISMAKEN?

Bent u op zoek naar creatieve oplossingen? Of wilt u een keer kennismaken en kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Ik neem graag contact met u op om een afspraak in te plannen. Wanneer u uw naam en telefoonnummer achterlaat, bel ik u vandaag nog op.

U mag mijn natuurlijk ook altijd bellen, mailen of appen!

9 + 7 =

KENNISMAKEN?
Vrijblijvend kennismaken?
Bel, app of mail me gerust!

T 06 43 81 96 59
M roel@roelolieslagers.nl

KANTOOR & SHOWROOM
Romeinenstraat 22 - 8
5835 DX Beugen
(alleen op afspraak)

BTWnr. NL001847579B87
KvKnr. 17163799
Algemene voorwaarden

×