Sfeerbepalers

Kantoor & interieur

Uw huisstijl binnen uw bedrijf.

Breng u bedrijfsuitstraling ook naar binnen toe. Door het toepassen van uw huisstijl in uw showroom of kantoor geeft u een extra dimensie aan het bezoek van een potentionele klant. Tevens brengt het voor uw personeel een extra connectie met deze uitstraling, waardoor deze beter vertaalt.

signing & reclame

De juiste sfeer in uw kantoor of showroom.

Denk niet direct aan een groot logo op uw kantoor. Het gaat juist om de subtiele toevoegingen van diverse onderdelen van uw logo of huisstijl in uw bedrijfsinterieur. De juiste routing voor uw klanten of bezoekers in stijl van uw bedrijf brengt een extra link naar uw huisstijl en hierdoor naar uw herkeningspunt. Graag ga ik met u in gesprek over de kansen die er liggen.

Restyle uw  meubels.

Hergebruik is hedendaags een belangrijk goed. Past de uitstraling van uw (bedrijfs)meubels niet bij de uitstraling van uw bedrijf en huisstijl? Op eenvoudige manier is een restyling van uw meubels mogelijk. Geheel ontworpen naar wens en uw huisstijl.

pas uw huisstijl perfect toe!

Een matchend interieur.

Wandaankleding

Uw wanden kunnen zeer effectief gebruikt worden. Denk aan een sfeerbepalende print of een wand omgetoverd tot een nuttige whiteboard wand.

Bewegwijzering

Een goede routing is essentieel in uw winkel of showroom. De klant of bezoeker wil duidelijkheid, een goede bewegwijzering helpt hierbij.

Akoestische oplossingen

Diverse interieur objecten zijn uit te voeren zodat deze een akoestische werking krijgen. Zonder afbreuk te doen aan de uitstraling.

Meubel restyling

Bestaande (bedrijfs)meubels in een compleet nieuwe stijl passend bij uw bedrijfsuitstraling.

Huisstijl elementen

Subtiele toevoegingen van uw huisstijl aan uw interieur brengen uw interieur tot een hoger level.

Advies & kennis delen

De beste restyling begint bij het juiste advies, graag breng ik een bezoek aan uw bedrijfspand om samen te sparren over de mogelijkheden.

Wie ben ik?

“De kracht is het compleet doorvoeren van uw huisstijl”

In een wereld waar eerste indrukken allesbepalend zijn, staat onze slogan “Laat Merken Tot Leven Komen” centraal. Wij zijn gespecialiseerd in het omzetten van uw visie en bedrijfsidentiteit in een tastbare en herkenbare vorm. Door diensten als huisstijlontwikkeling, grafisch ontwerp, en merk geïnspireerde interieurs, transformeren we uw bedrijf tot een levendige, aantrekkelijke merkervaring.

hoe creatief ben ik?

Creatieve projecten

Creatie & realisatie

Sign & realisatie

Sign & realisatie

 Een overzicht van onze

Ambassadeurs

Interesse?
Uw merk tot leven brengen?

Kennismaken?

Bel 0485 443 903
of stuur een bericht naar
roel@roelolieslagers.nl

Kantoor

Romeinenstraat 22 - 8
5835 DX Beugen
(alléén op afspraak) 

Bedrijfsgegevens

BTWnr. NL001847579B87
KvKnr. 17163799
Algemene voorwaarden

Roel Olieslagers © 2024 - postadres  Heggenrank 1, 5835 CG Beugen  - Privacy statement - Algemene Voorwaarden

×