DE CREATIEVE

Als creatieve ontwerper ben ik altijd opzoek naar iets nieuws, iets dat nog niet gedaan is, iets opvallends. Samen met mijn klant kijk ik richting de toekomst, kijken naar het bedrijf of product en hier met passende creativiteit op in spelen. Ik leer u graag persoonlijk kennen, ook uw bedrijf, zodat ik me kan inbeelden wat uw doelstelling is. Zo komen wij samen tot een creatieve, passende maar ook unieke reclame.

 

Ruime ervaring binnen de branche
Tijdens mijn opleiding tot grafisch vormgever & creatieveling heb ik mijn bedrijf opgestart. Na mijn afstuderen ben ik , naast mijn bedrijf, diverse jaren werkzaam geweest in de signbranche, hierdoor heb ik een ruime kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van beletteringen, gevelreclame’s en diverse soorten visuele reclame. Tijdens deze jaren ben ik steeds actiever geworden binnen het vakgebied reclame. Daarom adviseer ik u graag over de mogelijkheden binnen de reclame.

BINNEN DE REGIO EN DAARBUITEN
Vanuit mijn kantoor te Beugen werk ik voor verschillende klanten uit de regio en daarbuiten. Ik verwelkom mijn klant graag op mijn kantoor, toch stap ik liever in de auto of op de fiets naar uw bedrijf toe. Tijdens een bezoek aan uw bedrijf, leer ik uw bedrijf beter kennen en proef ik de sfeer van het bedrijf.

Daarnaast ben ik altijd geinteresseerd in u & uw bedrijf.  Je bent nooit te oud om nieuwe dingen te leren toch?

KENNISMAKEN?

KENNISMAKEN?

Bent u op zoek naar creatieve oplossingen? Of wilt u een keer kennismaken en kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Ik neem graag contact met u op om een afspraak in te plannen. Wanneer u uw naam en telefoonnummer achterlaat, bel ik u vandaag nog op.

U mag mijn natuurlijk ook altijd bellen, mailen of appen!

5 + 15 =

KENNISMAKEN?
Vrijblijvend kennismaken?
Bel, app of mail me gerust!

T 06 43 81 96 59
M roel@roelolieslagers.nl

KANTOOR & SHOWROOM
Romeinenstraat 22 - 8
5835 DX Beugen
(alleen op afspraak)

BTWnr. NL001847579B87
KvKnr. 17163799
Algemene voorwaarden

×