aanpak

Direct contact en korte lijnen…

Als creatieve ontwerper ben ik altijd opzoek naar iets nieuws, iets dat nog niet gedaan is, iets opvallends. Samen met mijn klant kijk ik richting de toekomst, kijken naar het bedrijf of product en hier met passende creativiteit op in spelen. Ik leer u graag persoonlijk kennen, ook uw bedrijf, zodat ik me kan inbeelden wat uw doelstelling is. Zo komen wij samen tot een creatieve, passende maar ook unieke reclame.

Ontwikkelen van reclamecampagnes en ontwerpen van diverse uitingen werkt alleen wanneer we ook kijken naar het resultaat en hier op inspelen. Hiervoor kijk ik graag met u vooruit maar ook terug op het effect.

 U bent hier aan het goede adres voor complete huisstijl ontwikkelen, grafisch ontwerp, & drukwerk. Of u nu alleen visitekaartjes nodig heeft of u wilt uw bestaande huisstijl vernieuwen, u bent altijd welkom!

Grafisch ontwerp

Unieke creaties op het gebied van grafisch ontwerp. Flyers, visitekaartjes, reclame ontwerp of online-ontwerp…

LEES MEER…

print- & drukwerk

Uniek drukwerk, passende presentatieproducten. Zowel kleine als grote oplages. Tegen gunstige tarieven.

LEES MEER…

websites

Informatieve of verkoop-gerichte websites. passend bij uw doelgroep en zeer eenvoudig up-to-date te houden. En geheel responsive!

LEES MEER…

familiedrukwerk.

Ook voor particulieren bieden wij onze diensten graag aan. persoonlijke kaarten en uitnodigingen. geheel ontworpen en uitgevoerd naar uw wensen.

LEES MEER…

startende ondernemers

Een vliegende start maken, wij weten er alles van! wij bieden complete pakketten aan, om uw bedrijf te lanceren, en natuurlijk voorzien wij u van divers advies.

NEEM GERUST CONTACT OP…

Bent u opzoek naar een product of dienst dat u niet vindt in bovenstaande groepen?
Neem gerust contact met me op, en ik adviseer u vrijblijvend over de mogelijkheden.

Kennismaken?
Ik kom graag bij u langs.

Blijven verdiepen in onze regio, inspirerende mensen leren kennen en ongedwonge kunnen sparen. Ik leer u graag kennen en praat graag over de mogelijkheden en kansen.

Contact
T
06 43 81 96 59
M
roel@roelolieslagers.nl

postadres
Heggenrank 1
5835 CG Beugen